| Mikor | Játék | Beállítás | Eredmény | Hiba |
|---|
🔒 Az eredményeid csak ebben a böngészőben vannak meg – senki más nem látja őket, és nem kerülnek fel semmilyen szerverre. Ha törlöd a böngésző adatait vagy másik eszközön játszol, ott üres lista lesz. Ha meg akarod őrizni őket, mentsd el CSV-be vagy képként (JPG).